Flintstones család(i) nap csütörtök 19 március, 2015

. Arra gondoltunk, ha már családi nap, miért ne lehetne a koncepció alapja szó szerint is a család? A legősibb, legrímesebb „modern kőkori” család a Flintstones-ék. Kovaköviék mindennapjai csak úgy hemzsegnek az ötletes szerkentyűktől, férfias erőpróbáktól és a rafinált női praktikáktól.   Rendezvény ötletek Érkezés (welcome) Érkezés (welcome) „Kezdődik a nap, indul a kőfejtés!” Minden […]

.

Arra gondoltunk, ha már családi nap, miért ne lehetne a koncepció alapja szó szerint is a család? A legősibb, legrímesebb „modern kőkori” család a Flintstones-ék. Kovaköviék mindennapjai csak úgy hemzsegnek az ötletes szerkentyűktől, férfias erőpróbáktól és a rafinált női praktikáktól.

 

csík6

Rendezvény ötletek

csík6

Érkezés (welcome)

Érkezés (welcome)
„Kezdődik a nap, indul a kőfejtés!” Minden érkező család családfője a bejáratnál kézhez veheti névre szóló, kőtábla alakú blokkoló kártyáját, amit a blokkoló gépbe helyezve az letöri a felét. A gépben gyűlő táblák információként szolgálnak a megérkezettekről, míg a tábla másik fele tombolaként szolgál.

Helyszín és dekor

Megidézzük a rég-rég-régmúlt hangulatát. A kőporos aktivitás díszletek, kőtömb asztalok és a jellegzetes Flinstones ruhában lévő animátorok gondoskodnak a vizuális élményről

Koránkelők fortunája

Az elmúlt két évben a korán kelők Fortunája akciónk elősegítette, hogy már délelőtt is tartalmas programokat tudjunk biztosítani a jelenlévőknek. Lényege, hogy a mozgósítás idején behirdetjük az aktivitást, amelynek feltétele, hogy délelőtt 10 óráig érkezzenek meg és regisztráljanak a dolgozók, Akik ezt megteszik, azok között értékes ajándékokat sorsolunk ki.

 

csík6

Program elemek

csík6
Frédi, Béni Ilma és Vilma csapata mind az élre akar törni. Érkezéskor mindenki szabadon választhat mely szereplő csoportjának szeretne tagja lenni, és ennek megfelelően csapat-karszalaggal látjuk el az összetartozó feleket. A gyerekek szórakoztatásán túl az idősebb korosztály aktivitásaira is gondoltunk, hogy tényleg mindenki képességeire szüksége legyen a csapatnak, ebben az összetett koncepcióban!

 

Autómobil építés

A csapatok szabadon járnak a játékállomások között és az elvégzett feladatokért kő petákot kapnak, amiket a szervizben folyamatosan válthatnak be különböző alkatrészekértKerekek a mobilitásért, festékek a dekoráláshoz, extra alkatrészek a stabilitásért. De figyelem, a külcsín is számít, így a csapat bármely tagja részt vehet az építésben! Persze, ha a csapat biztosítani szeretné győzelmi esélyeit, nem árt ha minél több autót készít fel a nap végi nagy versenyre.

 

csík6

Javasolt aktivitások

csík6

Klasszikus játékaink közül ajánljuk:

Egy cipőben | Cölöplabirintus | Egyensúlyozó játék | Gólyalábas kaland

Egyéb napközbeni aktivitások:

Felnőtteknek erőpróbával készülünk. „Lökd meg a kecskét”, „rodeo”, „mászófal”, „kalapács erőmérő” és még rengeteg őserőt igénylő játékkal!

 A gyerekek ásatások során, lengőtekézéssel, modellépítéssel és megannyi programon vehetik ki a részük a petákgyűjtésből.

 A családanyákra is vár feladat! Omlett készítés, jövőbe nézés a sámánnal, napló vésés, csupa olyan feladat, melynél szükség van a híres női türelemre.

 

 

 

 

 

Comments are closed.