Csobbanó családi nap csütörtök 19 március, 2015

. Végre jó idő, végre szabad levegő, végre van lehetőség egy kis pancsolásra. Vizes családi nap koncepciónkat senki nem ússza meg szárazon! Vízfelszínen vagy a szárazföldön tengernyi a lehetőség, egyszerűen nincs megállás (a vizes szőnyegünkön pedig ez a mondat szó szerint is igaz…)!   Koncepció lehetőségek Tóparty parti Nincs jobb egy forró napon, mint csobbanni […]

.

Végre jó idő, végre szabad levegő, végre van lehetőség egy kis pancsolásra. Vizes családi nap koncepciónkat senki nem ússza meg szárazon! Vízfelszínen vagy a szárazföldön tengernyi a lehetőség, egyszerűen nincs megállás (a vizes szőnyegünkön pedig ez a mondat szó szerint is igaz…)!

 

csík4

Koncepció lehetőségek

csík4

Tóparty parti

Nincs jobb egy forró napon, mint csobbanni egyet a hűsítő habokban. De ha nincs is kedvünk elhagyni a partot a függőágyak kényelméből figyelhetjük, a gumiabroncs hintáról vízbe potyogókat, vagy a kajakos kötélhúzás közben verejtékező barátainkat, esetleg szurkolhatunk a motorcsónakos matrac-rodeó versenyzőinek. Igazi szabadtéri vízi világgá alakul bármely tó, ha elindul a buli.

Csúszós hátsó kert

Ha nem vágyunk derékig, de még bokáig sem a vízbe, most akkor is lesz miért alaposan megtörölközni a nap végén. Vizes műanyag szőnyegcsúszdák, ádáz vízibomba harcok és vizes ügyességi játékok gondoskodnak róla, hogy akár a hátsó kertbe is Balatont varázsoljunk.

 

csík4

Program elemek

csík4
Hogy mitől pörög egész nap a buli?
Elsősorban a versenyszellemtől! A közös célért való közdelem összehozza az embereket, főleg, ha ismeretlen területen kell megmérkőzniük.

Tutaj építés

Csapatokba osztjuk a társaságot, akiknek a továbbiakban közösen kell dolgozniuk és közösen igyekeznek győzelemre vinni a csapatukat. A csapatok célja, hogy építsenek egy kétszemélyes hajót, amivel versenybe tudnak szállni egy másik csapat ellen. Minden csapat azonos indulócsomagot kap, melyekből számtalan módon hajó építhető, csupán kreativitás kell hozzá.

 

csík4

Javasolt aktivitások

csík4

Klasszikus játékaink közül ajánljuk:

Egy cipőben | Cölöplabirintus | Fröccsöntés | Retro italkostoló

Egyéb napközbeni aktivitások:

– Hajós labdaváltó
Egy gumicsónak egy kenu és egy igazán fura vízi alkalmatosság kombinációjával vajon mennyi idő lehet egy  váltóverseny során átjuttatni az akadálypályánkon egy kis pöttyös labdát?

– Versenyfutás a vízen
A vízen járás korántsem lehetetlen. És ahol járni lehet, ott futni is! Izgalmas verseny a tó felszínén a 3m átmérőjű óriásbuborékokkal.

–  Távirányítós hajómodellek versenye
Csapatonként egy-egy távirányítós hajóval állnak rajhoz a versenyzők, a cél, hogy leggyorsabban végigvezessük hajónkat a vízen kijelölt útvonalon.

 

 

 

 

 

Comments are closed.