MKB Euroleasing Oscar-díj kedd 16 december, 2014

Különleges év az idei, hisz most először, egy éven belül immár másodjára került sor a rangos Oscar-díj átadó gálára. Azonban, míg egyikre tavasszal gyűltek össze Hollywoodban az arra érdemes színészek, úgy a másodikra most decemberben került sor, amin az MKB Euroleasing dolgozóit repítettük a fényűzés és csillogás világába.   Idén, december 14-én bonyolíthattuk le az MKB Euroleasing 2014-es […]

Különleges év az idei, hisz most először, egy éven belül immár másodjára került sor a rangos Oscar-díj átadó gálára. Azonban, míg egyikre tavasszal gyűltek össze Hollywoodban az arra érdemes színészek, úgy a másodikra most decemberben került sor, amin az MKB Euroleasing dolgozóit repítettük a fényűzés és csillogás világába.

 

Idén, december 14-én bonyolíthattuk le az MKB Euroleasing 2014-es karácsonyi rendezvényét, mely a Hollywoodi pompa jegyében telt. Ám most egy hollywoodi sztár sem rúghatott volna labdába, hiszen a főszerep csak is az érező vendégeké volt, a jól ismert Oscar-díjra való jelölés alapján pedig, ki-ki átvehette a maga elismerő díját, az egész évben nyújtott teljesítménye szerint.

Comments are closed.