Egy hónapnyi Westend karácsony 2014 kedd 23 december, 2014

December 6-án megérkezett a Mikulás a WestEndbe is és puttonyában meghozta magával az egész hónapon át tartó karácsonyi varázsvilágot: Mikulás program December elején, a mikulásnapi programokon gyermekek százai találkozhattak és beszélgethettek a Télapóval, majd a Millenium udvaron felépített játszótéren próbára tehették magukat. Bizonyíthatták ügyességüket a Manó kidobóssal és a Manó lengőtekével, kreativitásukat a mézeskalács készítéssel […]

December 6-án megérkezett a Mikulás a WestEndbe is és puttonyában meghozta magával az egész hónapon át tartó karácsonyi varázsvilágot:

Mikulás program
December elején, a mikulásnapi programokon gyermekek százai találkozhattak és beszélgethettek a Télapóval, majd a Millenium udvaron felépített játszótéren próbára tehették magukat. Bizonyíthatták ügyességüket a Manó kidobóssal és a Manó lengőtekével, kreativitásukat a mézeskalács készítéssel és megmutathatták, hogy kell igazából a kéményhez osonni a trükkös tükörfotózáson.
Mikulás

Night Shopping
Míg a hónap eleje a gyerekek ideje volt, úgy december 18-19-e a felnőtteké. Azon belül is a későn ébredőké. Pár nap múlva karácsony és még nincs sehol az ajándék? Erre való a Westend nagy éjszakai bevásárlása. A boltok hosszított nyitva tartással, mi pedig a nagy rohangálás hátterében megbúvó Virtuózok, Nyári lányok, Hegyi Dávid, All Inclusive és Pesty Party Snowband élő koncertekkel segítettük az utolsó pillanatban történő ajándékvásárlást.
Night Shopping

Mindenki karácsonya
December 19-e azonban nem csak az ajándékok felhajtásáról szól, hanem az ajándékozás öröméről is. Idén a Mindenki karácsonyán ismét vendégül láthattuk a Magyar Operett színház társulatát a WestEnd Cinema City mozitermében, ahol egy előadás után a Magyar Gyermekmentő Szolgálattal karöltve, idén is több száz hátrányos helyzetű gyermek kapott karácsonyi meglepetést.
Mindenki karácsonya

Coca Cola Karácsonyi Karaván
Ki ne hallott volna már a Coca Cola híres karácsonyi kamion csodáiról? December 21-én a WestEnd Váci úti Promenádján pedig bárki meg is csodálhatta őket. Az országos kamion turné végállomásaként, pár nappal karácsony előtt fogadtuk a „kivilágított, 12 kerekű karácsonyt”. A kamionnal érkező manók pedig gondoskodtak a koncertek és gyermekprogramok jó hangulatáról: kézműves programok, adománygyűjtő pont, Mikulás fotózkodás színesítették a napot, miközben fellépett a Mintapinty zenekar. Az eseményt Takács Nikolas ünnepi fellépése zárta.
coca cola karácsony

Fotógaléria:


Related Posts


MKB Euroleasing Oscar-díj
MKB Euroleasing Oscar-díj
MKB Euroleasing, Rendezvények
NNG retro karácsony
NNG retro karácsony
NNG, Rendezvények

Comments are closed.