20-as évek karácsonya, a PRA Health Sciences-nél kedd 16 december, 2014

Idén, december 12-én a balatonfüredi Anna Grand Hotel dísztermében voltunk, ahol a PRA Health Sciences karácsonyi rendezvényét bonyolítottuk le.   A karácsonyi parti jó hangulatát a 20-as évek felszabadult pezsgése alapozta meg, de igazi nemzetközi karácsony érzése is felüthette a fejét a swingtől és jazztől átitatott estén, hisz a PRA Health Sciences, középeurópai, illetve környező országok munkatársai […]

Idén, december 12-én a balatonfüredi Anna Grand Hotel dísztermében voltunk, ahol a PRA Health Sciences karácsonyi rendezvényét bonyolítottuk le.

 

A karácsonyi parti jó hangulatát a 20-as évek felszabadult pezsgése alapozta meg, de igazi nemzetközi karácsony érzése is felüthette a fejét a swingtől és jazztől átitatott estén, hisz a PRA Health Sciences, középeurópai, illetve környező országok munkatársai is jelen voltak. A résztvevők nem csak szemlélhették a kor sajátos táncstílusát, amit neves táncművészek prezentáltak, hanem a bátrabbak, Bóbis László vezényletével ki is próbálhatták azokat. Az est további részében pedig fellépett még Farkas Gábor Gabriel is három fős zenekarával.

 

Ahogy a múlt század elejéhez hozzátartozik a swing, jazz és a változás hangulatának forgataga, úgy a ruházat is a kor jellegzetes emblémája maradt. Minden vendég a bejáratnál cilindert, monoklit vagy a hölgyek nyaksálat és fejdíszt kaptak, hogy a kapukon belül garantált legyen az időutazás kifogásolhatatlansága.

Comments are closed.