Lego karácsony vasárnap 30 november, 2014

Idén nem a LEGO van a karácsonyfa alatt, hanem a karácsonyfa van a LEGO alatt! Vagy inkább benne… vagyis hát, belőle! Szóval, idén nem egy hagyományos karácsonyfa díszítette a WestEnd millenium udvarát, hanem a híres, színes kis kockákból épült 5 méter magas LEGO karácsonyfa vonzotta már messziről a gyerekek szemét. Még ha, ugyan csak egy napra is, de […]

Idén nem a LEGO van a karácsonyfa alatt, hanem a karácsonyfa van a LEGO alatt! Vagy inkább benne… vagyis hát, belőle! Szóval, idén nem egy hagyományos karácsonyfa díszítette a WestEnd millenium udvarát, hanem a híres, színes kis kockákból épült 5 méter magas LEGO karácsonyfa vonzotta már messziről a gyerekek szemét. Még ha, ugyan csak egy napra is, de háromezer gyerkőc játszott aznap a LEGO karácsonyfa alatt található több négyzetméternyi építőelemmel.

 

A kockázásban kifáradók a színpadnál találkozhattak a Mikulással és szintén nem mindennapi, több méter magas segítőivel. De szükség is volt a magasságra, különben hogy kerültek vlna fel a fára a gyerekek által, a helyszínen készített LEGO díszek!

Comments are closed.