Star Wars Rebels hétvége hétfő 20 október, 2014

Nem is olyan réges régen, ám de egy messzi-messzi galaxisból, fénysebességgel megérkeztek a lázadók a Föld bolygóra. Azon belül is, Budapestet célozták meg, ahol október 18-án a Westend City centerben húztak fel egy állomást. Céljuk a legifjabb kis harcosok felkutatása volt, hogy átadják nekik a messziről hozott az üzenetüket: A Star Wars Rebel rajzfilmsorozat minden vasárnap […]

Nem is olyan réges régen, ám de egy messzi-messzi galaxisból, fénysebességgel megérkeztek a lázadók a Föld bolygóra. Azon belül is, Budapestet célozták meg, ahol október 18-án a Westend City centerben húztak fel egy állomást. Céljuk a legifjabb kis harcosok felkutatása volt, hogy átadják nekik a messziről hozott az üzenetüket:
A Star Wars Rebel rajzfilmsorozat minden vasárnap új részekkel jelentkezik a Disney csatornán!

sw1

A Touché pedig segített, hogy a Westend Star Wars hétvégéjén a távoli galaxis legismertebb szereplői foglalkoztathassák a kicsiket. A jelentkezők arcfestést és SW tetoválásokat csináltathattak, a kézműves sarokban pedig szépérzéküket fejleszthették. A nap szenzációja azonban mégis csak az eredeti jelmezbe öltözött karakterek voltak, akikkel a gyerekek és felnőttek egyaránt, szívesen fényképezkedtek.
Ha pedig a kicsik még kedvet is kaptak kedvenc karekterük megformálására és jelmezben érkeztek, garantált ajándékkal térhettek haza.


Comments are closed.