Tánciskolák éjszakája 2014 péntek 19 szeptember, 2014

2014-ben immár 5. alkalommal nyíltak meg az érdeklődők számára a legnagyobb tánciskolák kapui egy egész éjszaka időtartamára. Az érdeklődők a WestEnd City Centerben hangolódhattak rá az estére, 18.00-21.00 között. Már este 6-tól egészen 9 óráig neves tánctanárok közreműködésével ingyenes táncoktatásban vehettek részt a jelenlévők. A bemutatók során minden tánciskola saját műsorral készült és az éj házigazdájától […]

2014-ben immár 5. alkalommal nyíltak meg az érdeklődők számára a legnagyobb tánciskolák kapui egy egész éjszaka időtartamára. Az érdeklődők a WestEnd City Centerben hangolódhattak rá az estére, 18.00-21.00 között.

IMG_1471

Már este 6-tól egészen 9 óráig neves tánctanárok közreműködésével ingyenes táncoktatásban vehettek részt a jelenlévők. A bemutatók során minden tánciskola saját műsorral készült és az éj házigazdájától Keleti Andreától a legtöbb lépés és mozdulat nem csak elleshető volt, hanem szívesen be is mutatta őket. „Mindenem a tánc, ezért is gondolom úgy, hogy nagyon fontos támogatnom ezt az évről évre megújuló fantasztikus eseményt” –mondta a művésznő.

IMG_1293

Remek alkalom volt a tánccal csak ismerkedőknek, de a táncos lábú visszajárók is jól érezhették magukat és a meglepetés vendégek sem okozhattak csalódást senkinek. A lelkes érdeklődők, akiket elkapott a rendezvény forgataga, az este folyamán kedvezményes tánctanfolyam-bérletek is vásárolhattak.

Comments are closed.