25 éve omlott le a berlini fal péntek 19 szeptember, 2014

Idén volt 25 éve, hogy leomlott egy korszakot meghatározó és sok embernek nagyon sok szenvedést okozó fal. Nem egy metafóra-beli fal, hanem egy valódi. A berlini fal. A berlini fal ledöntésének 25. évi évfordulójára a Német Turisztikai Hivatal és a Juventus rádió a Touché Event kft. szervezésében egy egész napos rendezvény keretein belül bemutatta, mennyit […]

Idén volt 25 éve, hogy leomlott egy korszakot meghatározó és sok embernek nagyon sok szenvedést okozó fal. Nem egy metafóra-beli fal, hanem egy valódi. A berlini fal.
A berlini fal ledöntésének 25. évi évfordulójára a Német Turisztikai Hivatal és a Juventus rádió a Touché Event kft. szervezésében egy egész napos rendezvény keretein belül bemutatta, mennyit változott azóta egy sok megpróbáltatáson átesett ország.

Szeptember 4-én a WestEnd főbejárata előtt lehetett megtekinteni az 1 méter széles 4 méter magas falmaradvány, amelyet a Máltai Szeretetszolgálat biztosított az esemény idejére. A fal mellett pedig a korszak ikonikus autója, a trabant, amelynek egy korabeli típusa volt az első gépjármű, amely 1989-ben áthajtott az áttört betonfal közepén. A híres-hírhedt látványosságon kívül arcfestők, gólyalábasok és persze a Juventus rádió szórakoztatta az arra járókat.

Comments are closed.