Labdarúgó világbajnokság 2014 péntek 29 augusztus, 2014

Egy hónap fociláz a Westend tetőteraszán június 12–július 13.! A Westend City Centerben ezen a nyáron is megtalálhatták a számításaikat a sportot és kikapcsolódást kereső látogatók. A Millennium Tetőkertben óriás kivetítőkön, egy hatalmas rendezvénysorozat keretein belül követhették nyomon a foci világbajnokság eseményeit a kilátogató szurkolók. Az MTV hivatalos VB-helyszíne volt a terasz, ahonnan többször is […]

Egy hónap fociláz a Westend tetőteraszán június 12–július 13.!

A Westend City Centerben ezen a nyáron is megtalálhatták a számításaikat a sportot és kikapcsolódást kereső látogatók. A Millennium Tetőkertben óriás kivetítőkön, egy hatalmas rendezvénysorozat keretein belül követhették nyomon a foci világbajnokság eseményeit a kilátogató szurkolók. Az MTV hivatalos VB-helyszíne volt a terasz, ahonnan többször is élőben jelentkezett adásideje alatt.

Online felületen a Westend hivatalos honlapján és Facebook-oldalán, nyomtatott felületen pedig a Metropolban és a Men’s Healt magazinban jelentünk meg.

A sportesemény ideje alatt a legizgalmasabb meccseket élő adásban nézhették végig a látogatók, a mérkőzések közti időt pedig különböző programokkal és kiegészítő rendezvényekkel színesítettük, ami igazi brazilos hangulatot teremtett, amelyről elsősorban a brazil szamba táncosok és dobosok gondoskodtak.

A foci szerelmesei ezen kívül szakkommentátori elemzéseket és beszélgetéseket hallgathattak, a Halhatatlan Magyar Sportolók pedig interjúsorozatot készített több neves vendéggel és olimpikonnal. Arcfestő animátoraink a kedvelt nemzeti csapatok színeivel látták el a szurkolókat.

Folyamatosan zajlottak különféle nyereményjátékok, így bárki megmérethette magát és bebizonyíthatta ügyességét az U19 dekázós versenyen. Street workout és Men’s Healt-bemutatókat láthattak az érdeklődők, és a lelkes vállalkozók a feladatok sikeres végrehajtása után ajándéktárgyakat nyerhettek el.  Az Asus és a Sony is külön programokkal, nyereményekkel készült a rendezvényre. A Coca Cola rendezvénysátránál termékkóstolásra, illetve a mozgásra vágyóknak ingyenes ketrecfoci játékra is lehetőségük volt.

Film és könyv promóciók:

–      Magyarok a Barcáért! film

–      Leslie G. Wood – A pásztor, a csempész és a trófea

A rendezvény teljes időtartama alatt emellett igényes kiszolgálással, megfelelő biztosítással, zenével, étellel és itallal vártuk a kilátogató vendégeket. Ennek köszönhetően a 25 nap alatt többször is teltházas volt a helyszín, és majdnem harmincezer embernek nyújthattunk felhőtlen szórakozást és kikapcsolódást. A világbajnoki döntő meccs végén pedig tűzijátékkal tisztelegtünk a győztes csapat előtt.

Foci Vb 2014


Related Posts


Westend újévi koncert 2015
Westend újévi koncert 2015
Rendezvények, WestEnd
Egy hónapnyi Westend karácsony 2014
Egy hónapnyi Westend karácsony 2014
Coca Cola, Rendezvények, WestEnd
Star Wars Rebels hétvége
Star Wars Rebels hétvége
Rendezvények, WestEnd

Comments are closed.