E.Mobility 2014.05.22-25. hétfő 02 június, 2014

Elektromos autó hétvége a WestEndben május 22-25. között! A WestEnd City Center ebben az évben is nagy hangsúlyt fektet a környezettudatos életmód népszerűsítésére, így az E-Mobility Network keretén belül elköteleztük magunkat az elektromos mobilitás magyarországi támogatására. Az esemény sajtótájékoztatóval egybekötött megnyitója a Millennium udvarán lett megtartva május 22-én 11 órakor, mely keretében hivatalosan is átadtuk […]

Elektromos autó hétvége a WestEndben május 22-25. között!

A WestEnd City Center ebben az évben is nagy hangsúlyt fektet a környezettudatos életmód népszerűsítésére, így az E-Mobility Network keretén belül elköteleztük magunkat az elektromos mobilitás magyarországi támogatására.

Az esemény sajtótájékoztatóval egybekötött megnyitója a Millennium udvarán lett megtartva május 22-én 11 órakor, mely keretében hivatalosan is átadtuk a WestEndbe telepített ingyenesen használható töltőállomásokat.

Töltőállomásaink a P1, P3 és az A parkoló szinten találhatók, egyidejűleg 5 gépkocsi töltését tudják biztosítani. A töltőknek csatlakozónként 11 kW-os töltési teljesítményű töltőpontja van, ezáltal a háromfázisú töltési lehetőségnek köszönhetően az elektromos járművet háromszor gyorsabban tudják feltölteni a háztartásokban használt töltőkhöz képest.

A rendezvény teljes időtartama alatt élő, zöld szigeteken várjuk az érdeklődőket, ahol szakmai segítséggel ismerkedhetnek meg elektromos autózás előnyeivel és az autók technikai paramétereivel. Kicsik és nagyok izgalmas, interaktív kvízzel tesztelhetik le tudásukat.

Május 24-25-én bárki jelentkezhet ingyenes tesztvezetésre, mely során a WestEnd „C” parkoló szintjén ki lehet próbálni és testközelből meg lehet nézni az elektromos autókat, motorokat, kerékpárokat.

Május 25-én 14-órától Budapestre érkezik összesen 6 db elektromos autóval az egész Európát átszelő Etour csapata. Köszöntsük őket együtt a WestEnd előtt!

Várunk minden érdeklődőt szeretettel csütörtöktől vasárnapig a WestEnd City Center bevásárlóközpont zöld szigetein, valamint hétvégén a „C” parkoló szinten kialakított tesztpályán.


Related Posts


Westend újévi koncert 2015
Westend újévi koncert 2015
Rendezvények, WestEnd
Egy hónapnyi Westend karácsony 2014
Egy hónapnyi Westend karácsony 2014
Coca Cola, Rendezvények, WestEnd
Star Wars Rebels hétvége
Star Wars Rebels hétvége
Rendezvények, WestEnd

Comments are closed.