Dakar celeb kerékcsere a WestEndben hétfő 10 február, 2014

Dakar celeb kerékcsere rendezvényünkön 4 híresség is részt vett: Péter Petra, Südi Iringó, Lovász László és Laklóth Aladár. A kommentátor Czollner Gyula volt. Az esemény elején a helyszínen jelentkezők közül 4 főt választottunk ki, akik a celebek párjai voltak a kerékcserében. Pár próbakör után élesben indult a verseny. A celebek levették a kereket a profi szerkezettel, majd a […]

Dakar celeb kerékcsere rendezvényünkön 4 híresség is részt vett: Péter Petra, Südi Iringó, Lovász László és Laklóth Aladár. A kommentátor Czollner Gyula volt.

Az esemény elején a helyszínen jelentkezők közül 4 főt választottunk ki, akik a celebek párjai voltak a kerékcserében. Pár próbakör után élesben indult a verseny. A celebek levették a kereket a profi szerkezettel, majd a kereket a kijelölt helyre tették. Civil segítői pedig a kereket visszatették a helyére. A kiélezett versenyt Péter Petra és segítője, Sinka András nyerte. András nyereménye egy élményvezetés lett Szalay László oldalán. A helyszínen az érdeklődők is játszhattak, meg kellett tippelni a kereékcserék időeredményét. A legjobb tippelők között Dakar évkönyvet sorsoltunk ki.


Comments are closed.