Címer kiállítás a WestEndben hétfő 24 február, 2014

Magyarország beköltözött a WestEndbe! Formabontó, interaktív kiállítás nyílt hazánk településének címereiből, melyen több mint 250 város, község, falu és kerület képviselteti magát az ország minden pontjáról. A látogatók nemcsak a címerek történelmi üzenetével ismerkedhetnek meg, de ha a közelükben elhelyezett QR kódokat okostelefonjukkal leolvassák, bepillanthatnak valamennyi település, múltjába, jelenébe, megismerkedhetnek turisztikai látványosságaikkal, programjaikkal. A Címer […]

Magyarország beköltözött a WestEndbe! Formabontó, interaktív kiállítás nyílt hazánk településének címereiből, melyen több mint 250 város, község, falu és kerület képviselteti magát az ország minden pontjáról.

A látogatók nemcsak a címerek történelmi üzenetével ismerkedhetnek meg, de ha a közelükben elhelyezett QR kódokat okostelefonjukkal leolvassák, bepillanthatnak valamennyi település, múltjába, jelenébe, megismerkedhetnek turisztikai látványosságaikkal, programjaikkal.

A Címer Kiállítás kapcsán egész éves rendezvénysorozatot indítunk útjára a települések bevonásával, ahol lehetőséget nyújtunk rejtett értékeik bemutatására.

Egyedülálló összefogás és szervezés révén szeretnénk elérni, hogy hamarosan Magyarország összes települése képviselje magát a WestEndben.

Magyar nyelvű összefoglaló videó:

Videó nyelvű összefoglaló videó:


Related Posts


Westend újévi koncert 2015
Westend újévi koncert 2015
Rendezvények, WestEnd
Egy hónapnyi Westend karácsony 2014
Egy hónapnyi Westend karácsony 2014
Coca Cola, Rendezvények, WestEnd
Star Wars Rebels hétvége
Star Wars Rebels hétvége
Rendezvények, WestEnd

Comments are closed.