WestEnd Bringa WeekEnd kedd 28 május, 2013

Izgalmas hétvégét zártunk: Véget ért a WestEnd Bringa WeekEnd! Sikeresen elrajtoltak a V4 kerékpárverseny résztvevői és azóta már célba is értek az 533 km-re lévő Krakkóba. Különösen büszkék vagyunk Kónya Tamásra, aki a 9. helyen ért célba, valamint a Trigránit csapatának, akik a 35-40. helyet szerezték meg. Megköszönjük Ónodi Eszternek, a Batucada dobosainak, a Cycle […]

Izgalmas hétvégét zártunk: Véget ért a WestEnd Bringa WeekEnd!

Sikeresen elrajtoltak a V4 kerékpárverseny résztvevői és azóta már célba is értek az 533 km-re lévő Krakkóba. Különösen büszkék vagyunk Kónya Tamásra, aki a 9. helyen ért célba, valamint a Trigránit csapatának, akik a 35-40. helyet szerezték meg.

Megköszönjük Ónodi Eszternek, a Batucada dobosainak, a Cycle Chicnek, a Visegrád Blues Band és a Lynd zenekarnak, Hegyi Dávidnak és barátainak, az IN DIRETTA zenekarnak, valamint Nomád és Juhász Marci fellépőinknek, hogy lelkesen buzdították, szórakoztatták a kedves kilátogató közönséget.

Nagyszerűen éreztük magunkat a BMX, Trial és Dirt bemutatókon, melyet Kun Ádám és Hegedűs László, valamint Gizmó és csapata tett felejthetetlenné.

Köszönjük a bringa szépségverseny nevezőinek, a bringa árverés résztvevőinek és mindenkinek, hogy kilátogatott!

Képek a rendezvényről:

Comments are closed.