Megnyitott a Desigual a WestEndben péntek 05 április, 2013

Megnyitott a Desigual a WestEndben! Csütörtökön, a WestEndben nyitotta meg első magyarországi üzletét a Desigual. A Touche által szervezett nagyszabású megnyitón Palya Bea, Harcsa Veronika és Lola is megjelent és máris elkezdték böngészni a legújabb kollekciót. 1984-ben Thomas Meyer húszas évei elején megálmodott egy tiszta célt: legyen egy márka, amely egyedi, vidám, különböző, mégis elérhető. […]

Megnyitott a Desigual a WestEndben!
Csütörtökön, a WestEndben nyitotta meg első magyarországi üzletét a Desigual. A Touche által szervezett nagyszabású megnyitón Palya Bea, Harcsa Veronika és Lola is megjelent és máris elkezdték böngészni a legújabb kollekciót.

1984-ben Thomas Meyer húszas évei elején megálmodott egy tiszta célt: legyen egy márka, amely egyedi, vidám, különböző, mégis elérhető. Az első szlogen “Desigual is not the same” sajátos lendülettel telítette meg az új kollekciók minden egyes alkotását. Később a ’90-es években új dízájnnal, színes és merész printekkel, kreatív és harsány grafikákkal differenciálta magát a piacon. Azóta is óriási sikereket tudhat magának világszerte.


Még nincs hozzászólás.

Hozzászólás írása


WP-SpamFree by Pole Position Marketing

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

WP-SpamFree by Pole Position Marketing