NITROGÉN ICE CREAM BÁR

Molekuláris gasztroélmény

A legmenőbb dolog olyan fagyit enni, ami egy perc alatt, a vendég szeme előtt készül el, mínusz 197 fokos folyékony nitrogén felhasználásával. 6 különleges íz, a pattogatott kukoricától a sós karamellig. Kérhető joghurtos vagy tejszínes variációban és a laktóz érzékenyek sem maradnak ki a jóból.

A nem mindennapi nyalánkság készítése során nagyon gyorsan hűtjük le a fagylaltot, így a kialakuló kristályok miatt sokkal krémesebb finomság jön létre, mint a hagyományos eljárásoknál. Kizárólag természetes alapanyagokat használunk, nincs hozzáadott íz vagy színezék. A   vendégek   hatféle   különleges   ízből   válogathatnak,   a pattogatott kukoricától a sós karamellen át a kekszmorzsás fahéjas almáig. A     fagyi     tejszínes,     vagy     joghurtos     variációban      is      kérhető és a laktózérzékenyeknek  is tartogatunk meglepetéseket.