Must vagy Soha! hétfő 09 szeptember, 2019

Nincs csapatépítő finom ételek és italok nélkül. Az őszi hajrát érdemes ősz köszöntő saját fesztivállal kezdeni, amihez az legjellegzetesebb aktivitásokat ajánljuk! Aki a jó bort szereti… az bizony fel is ismeri! Jöhet minden, ami boros? Puttony próba, szüret, borkóstolás, bor vakteszt, borkorcsolyák készítése, mustpréselés. Na és ki lesz a fürtös limbó királya? Fröccsöntés A fröccs […]



Nincs csapatépítő finom ételek és italok nélkül. Az őszi hajrát érdemes ősz köszöntő saját fesztivállal kezdeni, amihez az legjellegzetesebb aktivitásokat ajánljuk!

Aki a jó bort szereti… az bizony fel is ismeri!

Jöhet minden, ami boros? Puttony próba, szüret, borkóstolás, bor vakteszt, borkorcsolyák készítése, mustpréselés. Na és ki lesz a fürtös limbó királya?

Fröccsöntés

A fröccs egy csodás magyar találmány. A történet szerint Jedlik Ányos egy fóti barátjánál járt szüretkor. Természetesen vitte magával – azóta hungarikummá vált – találmányát, a szódavizet, az első szódásüvegben. Barátainak be is mutatta találmányát és elkészítette az első fröccsöt, melyet ő németesen spritznek nevezett el. Vörösmarty Mihály is a vendégek közt volt, viszont neki nem tetszett a név, így a szódának a palackból való kifröccsentésére utalva elnevezte az italt fröccsnek.

Tőkéstársak

Bíborvörös színű, lágy és gyümölcsös. A bor zamatán is érződik a déli dűlők napsütésének simogató puhasága. No de melyik déli dűlőé? Játékunk során tesztelheti, mennyire ismeri hazánk világhírű borvidékeit, mennyire mozog magabiztosan a borkultúra világában.

Cigányzene karaoke

Egy feledhetetlen kikapcsolódás semmit nem ér, ha nincs zene a háttérbe, amire lehet lazulni. Az exhibicionisták örülhetnek, a cigányzene karaoken mindenki megcsillogtathatja fürdőszoba-énekes karrierjének fényeit – a jó hangulat garantált!

Sajt 10 próba

Egy jó borhoz isteni sajt is dukál, de vajon kitalálod-e, hogy mi az amit éppen kóstolsz? Mekeg, röfög vagy mélabúsan múzik egyet? Tudd meg hány pontot szereztek: ajanlat@touche.hu



Comments are closed.